SAYISAL LOTO TALİHLİSİ ŞARKÖY'DEN

 


    Çılgın Sayısal Loto'nun 15 Ekim tarihli çekilişinde 5 rakamı doğru tahmin eden 4 talihliden biri Şarköy'den.

     15 Ekim 2022 Cumartesi günü gerçekleşen çekilişte 13 - 24 - 27 - 45 - 65  81 numaralarından 6 rakamı ve 5+1 tutturan olmazken 5 rakamı 4 kişi tahmin etti.

     Büyük ikramiyenin 157.793.267,33 tl olduğu çekilişte 6 bilen olmadığı için ikramiye için devir etti.

Atatürk caddesinde bulunan ve Mustafa Çekçeoğlu tarafından işletilen bayide oynanan bilete çıkan ikramiyenin sahibi bilinmiyor.

     5 rakamı doğru tahmin eden talihli 1.462.647,20 tl ikramiye kazandı. Çekilişte ikramiye kazanan diğer 3 talihli, Ankara Çankaya, Muğla Milas ve Milli Piyangonun internet sitesinden online olarak oyunu oynamış.

     Konu ile ilgili olarak görüştüğümüz Mustafa Çekçeoğlu " İlçemize Sayısal Loto ikramiyesi vurmasından ve buna aracı olmamdan dolayı çok mutluyum. 15 Ekim Cumartesi günü gerçekleşen çekiliş raporunda 4 talihliden birinin işletmemde oynanan bir bilete çıkması beni mutlu etti. Çok yoğun oyun oynandığı için kimin tarafından oynandığını bilmiyorum.

İnşallah ihtiyaç sahibi bir kişiye çıkmıştır. Daha önce pek çok kişinin ikramiye kazanmasına aracı oldum ama bu zor ekonomik şartlarda ilçemizden birine ödül çıkması beni daha çok mutlu etti." dedi.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski