Şarköy’ün Kurtuluşunun 100. yıldönümü törenlerle kutlanacak

 


 

  Şarköy'ün düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümü 17 Kasım 2022 Perşembe günü törenler ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

     Şarköy'deki Kurtuluş kutlamaları 17 Kasım Perşembe günü saat 10.45 de çelenklerin Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına sunulması ile başlayacak. Saygı duruşunun ardından İstiklal marşımız eşliğinde bayrağımız göndere çekilecek.

    Cumhuriyet Meydanındaki tören saat 11.00’de Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var ile birlikte törene katılanların ve halkın kurtuluş gününü kutlaması ile başlayacak.

     Kurtuluş Günü'nün anlam ve önemini belirten konuşmayı Belediye Başkanı Alpay Var yapacak.

Mesaj gönderenlerin isimlerinin okunmasının ardından Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.

     Program Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi tarafından şiir okunması, Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu öğrencilerinin "Erik Dalı" adlı gösterilerinin sunulması, Şarköy Mesleki ve Teknik adolu Lisesi öğrencisi tarafından şiir okunması, Büyükşehir Belediyesi 

Atatürk İlkokulu öğrencilerinin "Harman Dalı" adlı gösterilerinin sunulması ile devam edecek.                                       Kutlama programı İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Asayiş Komando Bölük Komutanlığının gösterisi ile sona erecek. 


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski