EMNİYET MÜDÜRÜ BİLAL ERDEM GÖREVİNE BAŞLADI

 

Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Bilal Erdem ilçemizdeki görevine başladı. Şarköy Gazetesi olarak  yeni Emniyet Müdürümüz Bilal Erdem'i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.Komiser Akın Şahbaz tarafından vekaleten yürütülen Şarköy İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Bilal Erdem "İnşallah ilçemize en hayırlı şekilde hizmet için elimizden geldiği kadar çalışacağız." dedi. 

BİLAL ERDEM KİMDİR?

 İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem, 1998 yılında Polis Akademisinden mezun olarak sırası ile Manisa, Bitlis,Kayseri, Kahramanmaraş illerinde çalıştı. Son 1 yıldır Tekirdağ ili Çorlu ilçesinde İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevli iken, ilçemize atandı. Ayrıca yurt
dışında, Kosova, Azerbaycan ve Haiti'de Birleşmiş Milletler Polisi ve Büyükelçilik ataşesi olarak görev yaptı.İyi derece İngilizce ve orta derece Fransızca bilmektedir. Polis Akademisi yanı sıra Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler (İngilizce) lisans derecesi ve halen devam eden Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Güvenlik Çalışmaları alanında İngilizce yüksek Lisans çalışması mevcuttur. Dört çocuk babası olan Bilal Erdem, trekking, uzun mesafe yüzme,maraton ve ultra maraton,yamaç paraşütü gibi spor dallarına amatör sporcu olarak ilgi duymakta ve katılım sağlamaktadır.     

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski