YİNE VE YENİDEN ZEKERİYA GÜVEN

 

S.S. 835 Sayılı Şarköy Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi 2020/2021 ve 2021/2022 iş yılı olağan genel kurul toplantısı 20 Kasım 2022 Pazar günü Belediye Düğün salonunda gerçekleştirildi.Genel  Kurula  Belediye Başkanı Alpay Var, Şarköy Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mesut Mutlu muhtarlar ve çok sayıda kooperatif üyesi katıldı.  Toplantı yeter sayısı tamamlanınca Genel kurul, Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Güven tarafından açıldı. Üyelere kısa bir konuşma   yapan Zekeriya Güven konuşmasında "Sayın Belediye Başkanım, değerli üyelerimiz ve kıymetli misafirlerimiz Kooperatifimizin 2020/2021 ve 2021/2022 iş yılı olağan genel kurul toplantısına hepiniz hoşgeldiniz. Genel Kurulumuza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum." dedi.Zekeriya Güven'in konuşmasının ardından yönetim kurulu üyeliğinden ayrılan Bülent Yılmaz'a bugüne kadar kooperatife verdiği hizmetlerden dolayı plaket verildi. Plaketi Belediye Başkanı Alpay Var takdim etti.Birinci maddede Genel Kurulu yönetmek üzere Genel Kurul Divanı teşkil edildi. Aday gösterilerek yapılan açık oylama sonucunda divan başkanlığına Hüseyin Acar, divan üyeliklerine Fatih Mandacı ve Ahmet Pazvantoğlu oy birliği ile seçildi.
 Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşımız okundu.Gündemde bulunan faaliyet raporu, gelir gider tablosu ve diğer raporlar Kooperatif Müdürü Gürkan Mutlu tarafından okundu. Gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlandığı genel kurulda tasnif kurulunun seçilmesinin ardından Yönetim kurulu asil-yedek üye seçimi ve Kooperatif Temsilcisi asil-yedek üye seçimi yapıldı. Tek liste ile yapılan oylamayla yönetim kurulu asil üyeliklerine Zekeriya Güven, Osman Kurd, Göksel Yonal ve Şükrü Özcan seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeliklerine ise Sait Yamalı, İsmail Özdemir, Ahmet Pazvantoğlu ve Fatih Mandacı seçildi.Kooperatif Temsilciliği asil üyeliklerine Zekeriya Güven, Mecit Demir, Nazmi Kaçar, Halil İbrahim Engin seçildi. Kooperatif Temsilciliği yedek üyeliklerine ise Dursun Türker, Koray Yavuz, Halil Özdemir, Hasan Gül seçildi. Genel kurulun son maddesindeki dilek ve temenniler bölümünde konuşan olmadı ve toplantı sona erdi. Genel kurula katılanlara etli pilav, ayran ve tatlı ikramında bulunuldu. 

  Şarköy Gazetesi olarak yeniden Kooperatif Başkanlığına seçilen değerli dostumuz Zekeriya Güven'i ve yönetimini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.


Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski