ŞARKÖY'DE FENER ALAYI VE KONSER COŞKUSU

Şarköy'deki 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramında gündüz etkinliklerinin ardından gece Fener Alayı düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Belediye tarafından düzenlenen Fener Alayı Şehitlik parkı önünden başlayıp, Cemal Özkan Caddesi, Arif Hikmet Caddesi ve Atatürk Caddesini takiben Cumhuriyet Meydanında son buldu.Bando takımı eşliğinde büyük bir coşku ile gerçekleştirilen fener alayı yürüyüşüne Belediye Başkanı Alpay Var, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.Marşlar eşliğinde Cumhuriyet Meydanına ulaşan kalabalık burada saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşımızı okudu.

İstiklal Marşının ardından Belediye Başkanı Alpay Var yaptığı konuşmada; Bağımsızlık ateşinin yakıldığı 19 Mayıs'ın Atatürk tarafından gençlere armağan edildiğini,Şarköy Belediyesi olarak gençler için çalıştıklarını ve gençlere yönelik projeler yaptıklarını belirterek "Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum." dedi.

19 Mayıs bayramı kutlama gecesine katılanlar Anadolu Rock Müziğinin Usta Sanatçısı Ali Altay konserinde eğlendiler.       



Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski