Bu Haberi 3. Kez Yayınlıyoruz. GÜZELKÖY MAHALLEMİZDE TELEFON HATTI HALA YOK VE NE ZAMAN GELECEĞİ BELİRSİZ

 


 Geçtiğimiz yıl ve bu yıl olmak üzere Güzelköy Mahallesi sakinlerinin şikayeti konusunda iki kez haber yapmıştık. Gazetemizde yaptığımız haberlerde "Güzelköy mahallesinde bir yıldır telefon hattı yok. Mahalleye giden iletişim hatları kopmasına rağmen hala onarılmış değil." şeklinde idi.         Gazetemize ulaşan Güzelköy Mahallesi sakinleri, bir yıldır kesik olan telefon hatlarının çalışmadığını, yetkililerin konu ile ilgilenmesini istediklerini belirtti.   

     Gazetemize bilgi veren bir vatandaşımız köye gelen Telekom hattının bir şekilde koptuğunu ve yaptığı başvurulara rağmen bir yıldır onarılmadığını söyledi. Görüştüğü yetkililerin kendilerine en kısa sürede sorunun çözüleceğini söylemesine rağmen uzun süredir bağlantının sağlanamadığını, cep telefonu hariç iletişimin olmadığını belirtti.

   Parasını ödedikleri hizmet ten faydalanamadığını belirten vatandaşımız cep telefonunun her yerde çekmediğini, yaşlı akrabalarını kontrol etmek için telefonuna ulaşabildikleri kişileri arayıp kontrol ettirdiklerini söyledi.                                          .

     Mart ayında yaptığımız ikinci haberden sonra kurum, yeni telefon hattı çekileceğini söylese de bir gelişme olmadı. Sadece verilmeyen hizmet için kısa dönemli faturalandırma yapmayan kurum, abonelere verilmeyen hizmet için yeniden fatura gönderdi.

     Görüştüğümüz mahalle sakinleri kendi iletişimlerinin yanı sıra evden eğitim alması gereken üniversite öğrencilerinin eğitiminin aksadığını belirtti.

     Güzelköy mahallesine telefon hattının ne zaman geleceği ise belirsizliğini koruyor.                                        

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski