ŞARKÖY'DE 376 ÖĞRENCİ LGS'YE GİRECEK


ŞARKÖY'DE 376 ÖĞRENCİ LGS'YE GİRECEK

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liseye Giriş Sınavıyla (LGS) ilgili gazetemize bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, Şarköy'de 376 öğrencinin LGS'ye gireceğini ifade etti.

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, Liseye Giriş Sınavı (LGS) öncesi bütün okulların dezenfekte edil-

mekte olduğunu, sınav günüde öğrenciler okullardan içeri alınırken el dezenfektanlarının yapılacağını, ikişer adet maske dağıtılacağını belirtti.

     Okul bahçesine öğrenci velilerinin alınmayacağının altını çizen Barış Elma, velileri bu konuda uyardı. Öğrencilerin kendi okullarında sınava gireceğini de ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, LGS sınavında Şarköy'de 65 öğretmenin görevli olacağını belirtti.     .

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, "20 Haziran tarihinde sınavları yapacağız. İlçemizde 376 öğrenci sınava girecek, öğrencilerimiz ilçemizdeki 6 okulumuzda ve kendi okullarında sınava girecekler. Resmi okula giden öğrencilerde, özel okula giden öğrencilerde kendi okullarında sınava girebilecekler.

Bununla alakalı öğrencilerimiz yanlarında kimlik belgelerini hazır bulunduracaklar. Su getirebilecek, kalem silgi getirecekler" dedi.                .

ÖĞRENCİLERİMİZE 2 MASKE VERECEĞİZ           .

     Sınava girerken öğrencilere maske dağıtımı yapılacağını ve el dezenfektanı yapacaklarını ifade eden Barış Elma, "Öğrencilerimizi sınava alırken sosyal mesafeyi koruyacağız, okul bahçesinden içeri girerken öğrencilerimiz dezenfekte edilecek.

Öğrencilerimize 2 maske vereceğiz, birini okul bahçesinden girerken kullanacak, diğerini de istediği zaman kullanabilecek. Sınıflara alırken çok sayıda görevlilerimiz var, sosyal mesafeyi koruyacak şekilde öğrencilerimizi yönlendirecekler. Sınıflar içerisinde de yine öğrencilerimiz el dezenfektanı ile elleri dezenfekte edilecek" diye konuştu.    

Barış Elma; "Öğretmenlerimiz sosyal mesafeyi ihlal edecek davranışlarda bulunmasını en aza indirecek

şekilde öğretmenlerimiz görevli olacak. Rehber öğretmenlerimiz bahçede görevli olacaklar. Yedek görevli diye tabir ettiğimiz öğretmenlerimiz yine bahçede koridorlarda öğrencilerimizi uyaracak.

En az temasla, öğrencilerimizi koruyarak, sağlıklı bir şekilde sınavı gerçekleştirmek istiyoruz. Bu noktada

yaklaşık 65 görevli personel olacak. Her birimiz sınav bitimine kadar süreci doğru yöneltmek için çalışacağız" dedi.                                      .

     "Okul bahçesine kesinlikle velilerimizi almayacağız" diyen Elma, "Bu konuda velilerimizden anlayış bekliyoruz. Kapı önlerinde yığılmanın olmaması için kapı önlerine çıkış saatini asacağız. Diyeceğiz ki öğrenciniz şu saatte dışarı çıkacaktır, o saate kadar kapı önlerinde beklemeyin diye velilerimizi uyaracağız. O uyarıya velilerimiz dikkat ederse kapı önlerinde beklemelerine gerek yok. Bunu özellikle her okulun girişinde yazıp asacağız. Çıkış saatine kadar, burada da en erken saati yazacağız, öğrencimiz isterse sınavdan erken ayrılma ihtimali var onu düşünerek o saati yazacağız. Velilerimiz bu süre zarfında hiç endişelenmelerine gerek yok, çocukları bize emanet olacak. O saatten önce okul kapısı önünde bekleyip birbirlerine olumsuz etkilemelerine gerek yok" dedi.                              

     İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma sınavın yapılacağı okullarda gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarını bizzat takip ederek okullarda incelemelerde bulundu. Barış Elma ayrıca sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.                        .


1 Yorumlar

  1. Çoğu işletme sahibi gibiyseniz, müşterilerle, iş ortaklarıyla ve çalışanlarla iletişimde kalmak için ağırlıklı olarak e-postaya güveniyorsunuz. Peki e-posta hesabınıza erişemediğinizde ne olur? Veya bir e-postanın alıcısını, göndereni veya içeriğini izlemeniz gerektiğinde? İşte burada email izleme devreye giriyor. Bu tür yazılımlar, e-postanızı kimin açtığını, ne zaman açtığını ve onunla ne yaptığını görmenizi sağlar. Ayrıca bazı e-posta izleme yazılımları, e-postanızın iletilip iletilmediğini veya yanıtlanıp yanıtlanmadığını görmenize de olanak tanır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski