Şarköy SGK Müdürü Sadettin İpek Keşan'a Tayin Oldu

 



     02.02.2015 tarihinde Şarköy'de göreve başlayan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Sadettin İpek rotasyon nedeni ile Edirne-Keşan Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğüne atandı.                                           Gazetemizi ziyaret eden Şarköy SGK Müdürü Sadettin İpek yaptığı açıklamada, "Yaşanan teknolojik gelişmeler etkisiyle globalleşen Dünya'da, Kurumumuz vizyonu ve misyonu ile ön plana çıkmaktadır. Nüfusumuzun tamamına hitap eden Kurumumuzda her zaman ben ve çalışma arkadaşlarım "Vatandaş Odaklı" çalışma prensibi ile hizmet verdik. Hepsine buradan çok teşekkür ediyorum. Hayat düsturumda her zaman Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır." sözünü kendime rehber aldım. Bunun için, Tekirdağ'a gitmeden her türlü işlemi yapabilmek için bize ait tüm arşiv evraklarını ve dosyaları İl müdürümüz Fatma Derya Alan'ın  desteğiyle Şarköy'e getirdik. İlçemize hizmet binasıyapımı arsa tahsisi yaptırdık.

"Sosyal güvenlik bilinci" oluşturmaya çalıştık. Şarköy Sosyal Güvenlik Merkezimizin çalışmaları arasında, sigortalı tescil sayısını, prim tahsilatını arttırma, kayıt dışı istihdamla mücadele ve rehberlik yapma birinci önceliğimizi oldu. Prim tahsilat oranlarını arttırmak için sistemimizi rutin aralıklarla tarayarak işverenlerimize ve sigortalılarımıza ödemeye davet için tüm iletişim tekniklerini kullandık. Tescil sayımızı yükseltmek için, sitelere, köylere, okullara, odalara ve sivil toplum kuruluşlarına bilgilendirme ve bi linçlendirme ziyaretlerinde bulunduk. İlçemizde Merkezimize bildirim yapan Kamu kurum ve kuruluşlarının bildirdiği verilerini güncel olarak taradık. "Kayıt dışı istihdam" ile mücadele ettik. Ayrıca; Türkiye'deki Sosyal Güvenlik Merkezleri arasında Kayıt dışı istihdamla mücadelede ise Ticaret Sicil Gazetesindeki bilgi ve belge üzerindeki bulgulardan ülke çapında tespit ve tescil bildirimi yapan tek Merkez olduk.

     Gaziosmanpaşa SGM'deki bilgi ve birikimimi (30.870 kişi) Şarköy'e taşıdım.Görev sürem içerisinde Şarköy SGM olarak ülke genelinde bildirim sayımız 13.613 kişiyi sigortalılık kapsamına aldık. Tescillerini yaptık yersiz yararlanmaları önledik, durumlarını güncelledik. Şarköy'deki çalınmalarım nedeni ile liyakati gözeten, Başarı belgeleri ile beni onore eden Kaymakamlarıma şükranlarımı arz ederim. Devlette devamlılık esastır. Anlayışı ile aynı vizyon ve misyon içerisinde Edirne Keşan SGM'de görevime devam edeceğim. Buradan hepinize bana verdiğiniz destek ve güven için, ayrıca bana inandığınız ve hayallerimi gerçekleştirme fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Her zaman olduğu gibi kapım her zaman açık olacak. Yolunuz Keşan'a düşerse beklerim. Haklarınızı helal ediniz, Bilginizi ve sevginizi büyütün. Allah'a emanet olunuz" dedi.

     Şarköy Gazetesi olarak ilçemizde görev yaptığı süre içerisinde verdiği başarılı hizmetler, çözüm odaklı kurduğu kaliteli kadro için Şarköy SGK Müdürümüz Sadettin İpek'e teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılı hizmetlerinin devamını dileriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski