TURİZM DERNEĞİ'NİN YENİ YÖNETİMİ BELLİ OLDU

 

 


     Şarköy Yöresi Turizm ve Tanıtım Derneği'nin olağan genel kurul toplantısı Cumhuriyet Meydanı'ndaki dernek binasında gerçekleştirildi.

     Genel kurul Dernek başkanı Cüneyt Keresteci'nin yaptığı açılış konuşmasının ardından yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

     Divan Başkanlığına Miray Yavuz, katip üyeliklere Umut Şeker ve Uygar Ada'nın seçildiği genel kurulda faaliyet raporu Dernek Başkanı Cüneyt Keresteci tarafından okunup onandı. Denetleme kurulu raporu okunup onandıktan sonra yönetim ve denetim kurulu seçimine geçildi.
     Tek aday ve tek liste ile gidilen seçimde Dernek Başkanı Cüneyt Keresteci güven tazeleyerek ikinci kez dernek başkanlığına seçildi.

     Turizm Derneği'nin yeni yönetim ve denetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu:

     YÖNETİM KURULU       .

     Cüneyt Keresteci (Başkan), Mustafa Veis (Başkan yardımcısı), Rengin Özeş (sekreter), Ertuğrul Oğur

(sayman), Asil üyeler: Füsun Başer Eren, Ramadan Açar, Bülent Yakar .

     DENETLEME KURULU .

    Sezai Yavuz, Nazan Balcı, Ferhat Aşıcıoğlu.

     Genel kurul sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Turizm Derneği başkanı Cüneyt Keresteci "Şarköy'e ve Şarköy turizmine geçmişte olduğu gibi bugün ve yarın da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Amacımız Şarköy'ü Trakya'nın Bodrum'u falan yapmak değil. Amacımız Trakya'nın incisi güzel Şarköy'ümüzü kendine has özellikleri ile en iyi şekilde tanıtıp, ilçemizi Türkiye'nin en önemli turizm destinasyonlarından biri haline getirmektir. Makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu unutmadan, görevimizi en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Şarköy'ün güzel insanları ve misafirlerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz" dedi.

     Şarköy Gazetesi olarak yeni yönetime başarılar diler, Şarköy turizmine hayırlı olmasını temenni ederiz.  

     

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski