Şarköy'de iki okulda güçlendirme yapılacak

 


     Şarköy ilçe merkezinde bulunan Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu ile Eriklice Mahallesinde bulunan Eriklice İlkokul/Ortaokul binaları can ve mal güvenliği açısından risk teşkil ettiği gerekçesiyle okul binalarında güçlendirme yapılmasına karar verildi.     

 Deprem Güvenliği çalışmaları kapsamında Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığınca ihalesi yapılan ve 4. Paket güçlendirme kapsamında bulunan İlçemiz Şehit öğretmen Neşe Alten İlkokulu ile Eriklice İlkokul/Ortaokul binaları boşaltılmaya başlanacak.

     Alınan karara göre Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu öğrencileri eğitim-öğretimlerine güçlendirme tamamlanıncaya kadar Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulunda devam edecekler.

     Eriklice İlkokulu/Ortaokulu öğrencileri ise eğitim-öğretimlerine güçlendirme tamamlanıncaya kadar Cumhuriyet İlkokulunda devam edecekler.                              .

    Eriklice İlkokulu Anasınıfı öğrencilerinin ise güçlendirme ihtiyacı bulunmayan Eriklice İlkokulu C Blok binada eğitimine devam etmesine karar verildi.

     Büyükşehir Belediyesi Atatürk İlkokulu Binasında, Büyükşehir Atatürk İlkokulu öğrencileri sabahçı, Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu öğrencileri öğlenci olarak Eğitim-öğretime ikili Eğitim şeklinde devam edecekler.                                   .

     Cumhuriyet İlkokulu Binasında, Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri sabahçı, Eriklice İlkokul/Ortaokulu öğrencileri öğlenci olarak EğitimÖğretime ikili Eğitim şeklinde devam edecekler.

    Boşaltılacak bu iki okul ile birlikte daha önce boşaltılan Mürefte İlkokulu binasında güçlendirme çalışmasına başlanacak.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski