Vali Yıldırım Şarköy'deki Yardım Çalışmalarını Yerinde Takip Etti

 

 


6 Şubat 2023 günü merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 ilimizi etkileyen depremlerin açtığı yaraları sarmak için düzenlenen yardım kampanyasına Şarköy halkı büyük destek oldu.

Vali Aziz Yıldırım, Şarköy'de insani yardım malzemelerinin toplandığı, tasnif edildiği ve gönderildiği Kapalı Spor Salonu'nda incelemelerde bulunarak yardım çalışmalarını yerinde takip etti.Vali Yıldırım, Şarköy'deki yardımların toplanma süreci hakkında Kaymakam Hakan Kılınçkaya'dan bilgi aldı.

Vali Yıldırım daha sonra, Şarköy Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek buradaki  yardım çalışmalarını yerinde inceledi. Deprem bölgesine göndermek üzere kumaşlardan giysi, boyunluk, havlu vs. diken kadınlarla sohbet etti. Kurs öğretmenleri ve kursiyerlerin, depremzede vatandaşlarımıza dikmiş oldukları giysiler konusunda kurs öğretmenlerinden bilgiler alan Vali Yıldırım, yardımseverlikleri sebebi ile teşekkür ederek kolaylıklar diledi.                                 

İlçemiz Mursallı mahallesini ziyaret eden Vali Yıldırım burada Mursallı Mahallesi sakinleri tarafından depremzede ailelerimizin ısınması için gönderilen yakacak ile ilgili olarak mahalle muhtarı Şaban Akgün ve vatandaşlardan bilgiler alarak,emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Yıldırım son ziyaretini, Mursallı Tarım Kooperatifine yaparak, üretilen üzüm suyu tesisinde incelemelerde bulundu.

İlçemizi ziyaret eden Vali Aziz Yıldırım'a Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem, İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma eşlik etti.             

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski