Belediye Başkanı Alpay Var, Şehit Aileleri,Gaziler ve Gazi Ailelerine İftar Yemeği Verdi

 


Belediye Başkanı Alpay Var tarafından şehit aileleri,gaziler ve gazi aileleri onuruna İftar yemeği verildi.Şarköy Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen İftar programına Kaymakam Hakan Kılınçkaya ve Eşi Şenay Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var ve Eşi Yasemin Var, Garnizon Komutanı Uğur Tanrıverdi, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Talip Aykaç, Hakim Hacer Arslan, Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Yanık, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Bilal Erdem, İlçe Müftüsü Ramazan Tekin, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

Belediye Başkanı Alpay Var, Eşi Yasemin Var ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülten Yanık misafirleri kapıda karşıladılar.

İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Ramazan Tekin İftar Duasını okudu.Yemek duasının ardından Kıbrıs Gazisi Hüseyin Akgül'ün doğum günü pasta kesilerek kutlandı.

Belediye Başkanı Alpay Var iftar programı ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; "Şanlı tarihimizin ebedi kahramanları gazi ve şehitlerimizin kıymetli aileleri ile iftar sofrasında buluştuk.Onlarla birlikte iftarımızı açtık. Gecede ayrıca Kıbrıs Gazimiz Sayın Hüseyin Akgül'ün doğum gününü kutlayarak kendisine uzun ömürler diledik. Başta ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tarihe sayısız destan yazan, vatan sevgisinin sembolleri gazi ve şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.                      

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski