Kaymakam Kılınçkaya'dan Şehit Aileleri,Gaziler ve Ailelerine İftar Yemeği


İftar Programına Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım da katıldı

Kaymakam Hakan Kılınçkaya tarafından şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri onuruna İftar yemeği verildi.Beş Kardeşler Restaurant'ta düzenlenen İftar programına Vali Aziz Yıldırım ve Eşi Güllühan Yıldırım, Kaymakam Hakan Kılınçkaya ve Eşi Şenay Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ahmet Çetin, Garnizon Komutanı Uğur Tanrıverdi,İlçe Jandarma Komutanı Hasan Doğan, İlçe Emniyet Müdür Vekili Akın Şahbaz, Sahil Güvenlik Komutanı Vekili Bahattin Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri katıldı.

 İftar yemeği öncesinde Vali Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım masaları tek tek ziyaret ederek şehit ailelerinin, gazilerin ve gazi ailelerinin hal ve hatırlarını sorup onlarla sohbet etti.İftar yemeğinin ardından İlçe Müftüsü Ramazan Tekin İftar Duasını okudu.Yemek duasının ardından bir konuşma yapan Kaymakam Hakan Kılınçkaya; "Bu sene Ramazan ayımızı buruk ve hüzünlü geçiriyoruz.11 ilimizi etkileyen deprem hepimizi derinden üzmüştür.Deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Mübarek ramazan ayının, hayırlara vesile olmasını, bu mübarek ayın milletimize, ailemize huzur, bereket ve bolluk getirmesini ni-yaz ediyorum. Bu mübarek günde sizlerle birlikte olmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu iftar yemeğinde bizleri onurlandırdınız. Hepiniz hoş geldiniz.Sizler en değerli varlıklarınızı bu vatan için toprağa verdiniz. Ruhları şad olsun. Kiminiz ise vatan uğruna yaralanıp belki bir uzvunu kaybetti gazi oldu. Bundan daha kıymetli, bundan daha büyük bir fedakarlık yoktur. Sizin bu kahramanlıklarınız ve fedakarlıklarınız bizim varlık sebebimizdir. Hepinize sağlık ve afiyet diliyorum."dedi.                                    

Kaymakam Hakan Kılınçkaya'nın ardından bir konuşma yapan Vali Aziz Yıldırım konuşmasında "Bu sene Ramazanımız biraz buruk geçiyor. Hepinizin bildiği gibi 11 vilayetimizi etkileyen bir deprem meydana geldi. Hepimizi derinden üzdü. Vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyorum, yaralılarımıza acilşifalar diliyorum. Buralardan deprem bölgesine pek çok yardımlar gitti. Belediyelerimiz, siyasi partilerimiz,kaymakamlarımız, kamu çalışanlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, iş adamlarımız, sanayicilerimiz, yedisinden yetmişine bütün Muratlı halkı, bütün Tekirdağlılar vebütün Trakyalılar hakikaten çok büyük yardımda bulundular. Hepsine müteşekkirim, Allah bu mübarek günde verdiklerinin kat ve kat karşılığını kendilerine ihsan etsin. Bereketli olsun inşallah. Şehit ailelerimizle, gazilerimizle ve gazi ailelerimizle hep birlikte iftar yapmak diğer değerli misafirlerimizin de katılımlarıyla daha bir onurlu hale geldi, daha bir güzel hale geldi. Ben bu güzel sofrayı hazırlayan kıymetli Kaymakamımıza ve değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki iftarlarımızda inşallah hayırlı bir şekilde devam eder ve sonunda hep birlikte bayram ederiz. Hayırlı Ramazanlar, Allah oruçlarınızı kabul etsin." dedi.            

 İftarın sonunda Vali Aziz Yıldırım ve Kaymakam Hakan Kılınçkaya katılanlara teşekkür ederek uğurladılar.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski