Şarköy'de Yeni Bir Mekan "Nazife Lounge" Açıldı










Yaz sezonuna girdiğimiz bugünlerde ilçemizde turizme yönelik hizmet veren yeni işletmeler Şarköy halkının ve ilçemize tatil için gelen misafirlerimizin hizmetine bir bir açılıyor.Bu yeni işletmelerden biri olan "Nazife Lounge"nin açılışı 9 Haziran Cuma günü düzenlenen programla gerçekleştirildi.  

İşletmenin açılışına Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var, Belediye Başkan yardımcıları Prof. Dr. Adnan Sevim ve Gülten Yanık, Akbank Müdürü Serdar Sözen, Denizbank Müdürü Burcu Becerik, basın mensupları ve diğer davetliler katıldı.

Kaymakam Hakan Kılınçkaya kurdele kesiminden önce yaptığı kısa konuşmasında "Nazife'nin 2. şubesinin açılış için buradayız. Bu işletmenin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İşletme sahiplerine bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Belediye Başkanı Alpay Var yaptığı konuşmada "İşletmenin ilçemize hayırlı olmasını dilerim, İşletmenin ilçemiz turizmine katkı sağlayacağına inanıyorum." dedi.

Kaymakam Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanı Alpay Var ve diğer davetliler tarafından kurdele kesilerek işletmenin açılışı yapıldı.Kurdele kesiminin ardından açılışa katılanlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

İşletme sahipleri Burak Sadunoğlu, Feyyaz Güriş ve Alper Yılmaz gazetemize yaptığı açıklamada "İşletmemizin açılışına katılarak bizleri onurlandıran başta Kaymakamımız Hakan Kılınçkaya, Belediye Başkanımız Alpay Var olmak üzere diğer tüm davetlilere teşekkür ederiz. Geçtiğimiz yıl hizmete açtığımız lezzetin, hizmetin ve eğlencenin adresi "Nazife yeni nesil meyhane"den sonra bu yılda "Nazife Lounge"adlı işletmemizi açtık. Bu işletmemiz de Şarköy'e yakışır şekilde halkımıza hizmet verecek. Şarköylüleri ve ilçemize gelen misafirlerimizi işletmemizde ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağız." dedi.Şarköy Gazetesi olarak ilçemiz turizmine önemli katkılar sağlayacağına inandığımız bu güzel işletmeyi ildemize kazandıran işyeri sahiplerini kutlar, bol kazançlar dileriz.

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski